«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

15 смачних начинок для млинців – готую кожен день, просто міняючи начинки

Млинці – це дуже смачно

Але млинці з начинкою – смачно подвійно. Сподіваємося, наші рецепти допоможуть вам урізноманітнити вашу колекцію млинців.

Яєчна начинка

  • Яйця варені, натерті – 4
  • Обсмажена зелена цибуля – 50
  • Кріп – 10-15 г

Все ретельно змішати, підсолити і начинити млинець.

Сирна начинка

  • Сир – 500 г
  • Жовток – 1
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Родзинки – 50-60 г

Перетираємо всі інгредієнти і додаємо родзинки, попередньо замочені в окропі.

Куряча начинка

  • Куряча грудка відварна – 1
  • Варені натерті яйця – 2
  • Кріп – 10 г
  • Сіль перець

М’ясо перекрутити, додати яйця і кріп, посолити і поперчити.

Грибна начинка

  • Гриби – 500 г
  • Цибуля – 2
  • Сіль перець

Обсмажити гриби, додати пересмажену цибулю, посолити і поперчити.

Ковбасна начинка

  • Варена ковбаса – 200 г
  • Сметана – 50 г
  • Сир – 100 г
  • Гірчиця – 0.5 ст. л.

Ковбасу перекрутити на м’ясорубці, додати натертий сир, гірчицю і сметану. Ретельно перемішати.

Начинка печінкова

  • Печінка – 500 г
  • Яйця – 3
  • Цибуля – 2
  • Морква – 1

Печінку пропустити через м’ясорубку і посмажити разом з цибулею і морквою. Перемішати з натертими на тертці яйцями, посолити і поперчити.

Начинка м’ясна

  • М’ясний фарш – 500 г
  • Цибуля – 1
  • Сіль перець

Фарш обсмажити разом з цибулею, посолити і поперчити. Можна додати будь-які спеції за смаком.

Начинка сир і шинка

  • Шинка – 300 г
  • Сир – 150 г
  • Яйця – 3

Шинку, нарізану соломкою, змішуємо з натертим сиром і яйцями. Перемішуємо, солимо, перчимо, додаємо спеції.

Начинка з кураги

  • Сир – 300 г
  • Курага – 100 г
  • Цукор – 1-2 ст. л.

Перемішуємо сир з подрібненою курагою і додаємо цукор.

Начинка з відвареної яловичини

  • Яловичина відварна – 500 г
  • Цибулина – 1
  • Вершкове масло – 20 г

Перекручуємо яловичину, обсмажуємо з цибулею на вершковому маслі. Солимо, перчимо, додаємо ароматні трави.

Начинка зі згущеним молоком

  • варене згущене молоко
  • Какао – за бажанням

Можна не тільки використовувати як начинку, але і поливати зверху.

Начинка з червоною рибою

  • Слабосолона сьомга або форель
  • Плавлений сир
  • зелень

Рибку дрібно нарізати, змішати з плавленим сиром і зеленню, загорнути в тонкі млинці.

Начинка з цукровою пудрою

  • Цукрова пудра
  • Ваніль – за бажанням

Притрусіть цукровою пудрою млинці і загорніть їх трикутником.

Начинка з фаршем і рисом

  • фарш
  • Рис відварний
  • Цибуля
  • Рослинна олія

Обсмажити фарш на рослинній олії разом з цибулею. Коли вода випарується, додати готовий рис, посолити, поперчити, додати трави.

Начинка з карамеллю

  • Цукор – 4 ст. л.
  • Вода – 1 десертна ложка
  • Ваніль – 0.5 ст. л.

Все перемішати і вилити на сковорідку. Топити цукор до світло-коричневого кольору на маленькому вогні, щоб не підгорів. Полити готові млинці.

А з якими начинками готуєте млинці ви?

Діліться своїми рецептами, а цей пост показуйте всім!

Все буде Україна