Але млинці з начинкою – смачно подвійно. Сподіваємося, наші рецепти допоможуть вам урізноманітнити вашу колекцію млинців.
Яєчна начинка
- Яйця варені, натерті – 4
- Обсмажена зелена цибуля – 50
- Кріп – 10-15 г
Все ретельно змішати, підсолити і начинити млинець.
Сирна начинка
- Сир – 500 г
- Жовток – 1
- Цукор – 2 ст. л.
- Родзинки – 50-60 г
Перетираємо всі інгредієнти і додаємо родзинки, попередньо замочені в окропі.
Куряча начинка
- Куряча грудка відварна – 1
- Варені натерті яйця – 2
- Кріп – 10 г
- Сіль перець
М’ясо перекрутити, додати яйця і кріп, посолити і поперчити.
Грибна начинка
- Гриби – 500 г
- Цибуля – 2
- Сіль перець
Обсмажити гриби, додати пересмажену цибулю, посолити і поперчити.
Ковбасна начинка
- Варена ковбаса – 200 г
- Сметана – 50 г
- Сир – 100 г
- Гірчиця – 0.5 ст. л.
Ковбасу перекрутити на м’ясорубці, додати натертий сир, гірчицю і сметану. Ретельно перемішати.
Начинка печінкова
- Печінка – 500 г
- Яйця – 3
- Цибуля – 2
- Морква – 1
Печінку пропустити через м’ясорубку і посмажити разом з цибулею і морквою. Перемішати з натертими на тертці яйцями, посолити і поперчити.
Начинка м’ясна
- М’ясний фарш – 500 г
- Цибуля – 1
- Сіль перець
Фарш обсмажити разом з цибулею, посолити і поперчити. Можна додати будь-які спеції за смаком.
Начинка сир і шинка
- Шинка – 300 г
- Сир – 150 г
- Яйця – 3
Шинку, нарізану соломкою, змішуємо з натертим сиром і яйцями. Перемішуємо, солимо, перчимо, додаємо спеції.
Начинка з кураги
- Сир – 300 г
- Курага – 100 г
- Цукор – 1-2 ст. л.
Перемішуємо сир з подрібненою курагою і додаємо цукор.
Начинка з відвареної яловичини
- Яловичина відварна – 500 г
- Цибулина – 1
- Вершкове масло – 20 г
Перекручуємо яловичину, обсмажуємо з цибулею на вершковому маслі. Солимо, перчимо, додаємо ароматні трави.
Начинка зі згущеним молоком
- варене згущене молоко
- Какао – за бажанням
Можна не тільки використовувати як начинку, але і поливати зверху.
Начинка з червоною рибою
- Слабосолона сьомга або форель
- Плавлений сир
- зелень
Рибку дрібно нарізати, змішати з плавленим сиром і зеленню, загорнути в тонкі млинці.
Начинка з цукровою пудрою
- Цукрова пудра
- Ваніль – за бажанням
Притрусіть цукровою пудрою млинці і загорніть їх трикутником.
Начинка з фаршем і рисом
- фарш
- Рис відварний
- Цибуля
- Рослинна олія
Обсмажити фарш на рослинній олії разом з цибулею. Коли вода випарується, додати готовий рис, посолити, поперчити, додати трави.
Начинка з карамеллю
- Цукор – 4 ст. л.
- Вода – 1 десертна ложка
- Ваніль – 0.5 ст. л.
Все перемішати і вилити на сковорідку. Топити цукор до світло-коричневого кольору на маленькому вогні, щоб не підгорів. Полити готові млинці.
А з якими начинками готуєте млинці ви?
Діліться своїми рецептами, а цей пост показуйте всім!