2 моркви, 2 кабачка, 2 яйця. Таких смачних овочевих оладок ви ще не пробували
Інгредієнти:
кабачки, 2 шт;
морква, 2 шт;
яйця, 2 шт;
цибуля, половина;
часник, зелень;
сіль, перець, спеції;
борошно, 100 г;
розпушувач, 8 г.
Приготування:
Натираємо на середній терці моркву, кабачки натираємо на великій.
Кабачки солимо і залишаємо на час, щоб вони пустили сік. Віджимаємо.
Цибулю дрібно ріжемо і заливаємо на кілька хвилин кип’ятком, щоб вона віддала свою гіркоту. Зливаємо соду і перекладаємо цибулю в сито, щоб вона стекла.
Яйця перебиваємо до однорідності віночком.
Змішуємо кабачки з морквою і цибулею, часником і зеленню, яйцями, солимо і перчимо, всипаємо ароматні трави і спеції за смаком.
Додаємо просіяне борошно, змішане з розпушувачем.
Викладаємо по столовій ложці тіста на сковорідку з невеликою кількістю олії і обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки.
Подаю оладки зі сметаною або роблю на її основі свіжий соус з додаємо часнику і тертого, свіжого огірка, кропу.