«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

2 моркви, 2 кабачка, 2 яйця. Таких смачних  овочевих оладок ви ще не пробували

Оладки з  овочів виходять м’якими і апетитними, особливо якщо ви ще додасте багато зелені, ароматних трав і часнику.

Інгредієнти:

кабачки, 2 шт;
морква, 2 шт;
яйця, 2 шт;
цибуля, половина;
часник, зелень;
сіль, перець, спеції;
борошно, 100 г;
розпушувач, 8 г.
Приготування:
Натираємо на середній терці моркву, кабачки натираємо на великій.
Кабачки солимо і залишаємо на час, щоб вони пустили сік. Віджимаємо.
Цибулю дрібно ріжемо і заливаємо на кілька хвилин кип’ятком, щоб вона віддала свою гіркоту. Зливаємо соду і перекладаємо цибулю в сито, щоб вона стекла.
Яйця перебиваємо до однорідності віночком.
Змішуємо кабачки з морквою і цибулею, часником і зеленню, яйцями, солимо і перчимо, всипаємо ароматні трави і спеції за смаком.
Додаємо просіяне борошно, змішане з розпушувачем.
Викладаємо по столовій ложці тіста на сковорідку з невеликою кількістю олії і обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки.
Подаю оладки зі сметаною або роблю на її основі свіжий соус з додаємо часнику і тертого, свіжого огірка, кропу.
 

Все буде Україна