Чізкейкове печиво з шоколадною стружкою 🍪
Скуштуйте це вишукане печиво з начинкою з ніжного чізкейку та шоколадною стружкою! Це поєднання класичного шоколадного печива та кремового чізкейку ідеально підійде, щоб задовольнити ваші бажання до солодкого!
Інгредієнти:
Для тіста:
- 2 склянки універсального борошна
- ½ ч.л. соди
- ½ ч.л. солі
- ¾ склянки несоленого розтопленого вершкового масла
- 1 склянка щільно утрамбованого коричневого цукру
- ½ склянки білого цукру
- 1 ст.л. ванільного екстракту
- 1 яйце
- 1 яєчний жовток
- 2 склянки шоколадної стружки
Для начинки з чізкейку:
- 8 унцій розм'якшеного вершкового сиру
- ¼ склянки білого цукру
- 1 ч.л. ванільного екстракту
Приготування:
1. Розігрійте духовку: Увімкніть духовку на 325°F (165°C) та застеліть деко пергаментним папером.
2. Тісто для печива: У середній мисці змішайте борошно, соду та сіль. У великій мисці збийте розтоплене вершкове масло з коричневим і білим цукром до однорідної маси. Додайте ванільний екстракт, яйце та жовток, добре збийте. Поступово додайте сухі інгредієнти, а потім шоколадну стружку.
3. Начинка для чізкейку: Збийте вершковий сир, цукор і ваніль до кремоподібної консистенції.
4. Збірка печива: Сформуйте з тіста кульки розміром зі столову ложку, зробіть в центрі отвір, наповніть його чізкейковою начинкою, накрийте додатковим тістом і ретельно закрийте начинку всередині.
5. Випікайте: Викладіть наповнені кульки на деко та випікайте 15-18 хвилин до легкого золотистого відтінку по краях. Дайте печиву охолонути на деко 5 хвилин, потім перенесіть на решітку.
Час приготування:
- Підготовка: 20 хвилин
- Випікання: 18 хвилин
- Загальний час: 38 хвилин
Харчова цінність:
- Калорійність: приблизно 310 ккал на печиво
- Порції: 24 печива
Поради:
- Охолодження тіста: Поставте тісто в холодильник на 30 хвилин, щоб полегшити формування.
- Пластівці морської солі: Для особливого смаку посипте печиво зверху морською сіллю перед випіканням!