Чому радянські люди їли пельмені з оцтом

21 листопада 2021 р. 21:57

Мені б це ніколи не прийшло навіть в голову!


Пельмені є улюбленою стравою багатьох. Їх готують з різноманітними начинками, а їдять з різними соусами. Хтось віддає перевагу пельменям з телятиною, хтось – з курятиною. Комусь вони смакують з майонезом, а хтось традиційно додає оцет. Власне останній варіант став популярним ще в радянські часи.

Спочатку племені з оцтом їли сибіряки, а потім узбеки. Далі таке поєднання поширилося по всій території СРСР.

Річ в тому, що оцет на той час коштував копійки, тому він був доступний практично для кожної сім’ї. За пляшку доводилося віддати всього 24 копійки. 


Хитрість, яка стирає зморшки, мов ластик

Kingston DataTraveler Стильний металевий корпус з об'ємом пам'яті 16GB

Показую, як за 4 дні вилікував страшенний простатит
Звісно, є й ті, хто справді насолоджувався смаком оцту з пельменями і ціна тут ні до чого. 

А з чим ви полюбляєте їсти пельмені?

Читайте також