2 кабачка вагою 500 г
2 яйця
1 великий помідор
50-60 г сиру
150 г ковбаси
3 ст л з гіркою борошна
сіль, перець і улюблені спеції за смаком
Приготування:
Два невеликих кабачки натираємо на середню сторону терки, додаємо 0,5 ч л солі, розмішуємо і відставляємо в сторонку на 5 хвилин, щоб кабачки пустили сік.
А тим часом дрібно натремо сир і тонкими часточками поріжемо помідори
Кабачки постояли, пустили сік, добре віджимаємо від рідини.
Додаємо 2 збовтаних яйця, 3 ст л борошна, (я спочатку додала 2 ст л борошна, а в кінці ще одну). Натертий сир, солимо, перчимо за смаком і додаємо улюблені спеції. Добре все перемішуємо
На розігріту і змащену олією сковороду викладаємо тонко нарізану ковбасу, а зверху викладаємо кабачкове тісто.
Розрівнюємо і смажимо на середньому вогні 3 хвилини, потім накриваємо кришкою і готуємо ще 5-7 хвилин.
Потім за допомогою тарілки перевертаємо піцу і повертаємо назад на сковороду
Посипаємо зверху сиром, викладаємо тонко нарізані помідори і знову посипаємо сиром, накриваємо кришкою і готуємо ще 5 хвилин
В кінці приготування знімаємо кришку, щоб випарувалася зайва волога, вимикаємо вогонь і чекаємо поки завершаться всі процеси приготування.
Соковита, ніжна кабачкова піца готова, така піца смачна як в гарячому так і холодному вигляді