Домашні шпроти. За цим рецептом виходять дуже смачні та натуральні
Домашні шпроти. За цим рецептом виходять дуже смачні та натуральні
Їх можна накладати на тости або їсти просто з хлібом та огірком. Така закуска підійде до будь-якого застілля та дуже сподобається гостям.
Інгредієнти:
Мойва або кілька 1 кг.;
Лушпиння цибулі 2 жмені;
Сіль морська 1 ст. л.;
Цукор пісок 1 ч. л.;
Чайна заварка 1 скл.;
Рослинна олія 200 мл.;
Лавровий лист 7 шт.;
Чорний перець 5 гор.
Спосіб приготування:
Почистьте рибу від нутрощів, голови, хвостів та плавників й добре промийте.
Викладіть її у глибоку жаровню рядами одна на одну.
Змішайте всі інші інгредієнти та вилийте на рибу.
Закрийте кришкою та готуйте на повільному вогні протягом 90 хвилин.
Зніміть з нагріву, дайте остигнути та перекладіть у банку.
Поставте на зберігання до холодильника.
Смачного!