«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

😍Довго шукала цей рецепт, але це було справді того варте! «Оселедець по-корейськи» — страва, яка говорить сама за себе і точно підкорить вас своїм смаком.

😍Довго шукала цей рецепт, але це було справді того варте! «Оселедець по-корейськи» — страва, яка говорить сама за себе і точно підкорить вас своїм смаком.

😍Довго шукала цей рецепт, але це було справді того варте! «Оселедець по-корейськи» — страва, яка говорить сама за себе і точно підкорить вас своїм смаком.

 Інгредієнти:
- Оселедець – 2 шт.  
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.  
- Томатний сік – 200 мл  
- Рослинна олія – 120 мл  
- Столовий оцет (9%) – 50 мл  
- Сіль – 1 ст. л.  
- Цукор – 1 ч. л.  
- Мелений чорний перець – 1 ч. л.  
- Мелений гострий перець – 1 ч. л.  

Як приготувати:
1. Маринад:  
   - В каструлі змішайте томатний сік із рослинною олією.  
   - Доведіть суміш до кипіння.  
   - Додайте оцет, сіль, цукор і спеції. Добре перемішайте й залиште маринад охолоджуватись.  

2. Підготовка оселедця:  
   - Очистіть рибу, видаліть нутрощі та кісточки. Найкраще обирати несолоний або слабосолоний оселедець без прянощів.  
   - Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.  

3. Формування страви:  
   - У підходящій ємності викладайте шарами: спочатку цибулю, потім шматочки оселедця. Кожен шар заливайте маринадом.  
   - Повторюйте, доки всі інгредієнти не закінчаться.  

4. Остаточний етап:  
   - Накрийте ємність кришкою і поставте в холодильник на 2 доби.  

Смачного!

Все буде Україна