«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Дуже ніжне і смачне пісочне печиво з яблуками, корицею і горішками, йому немає рівних: наше улюблене, обожнюю його за простоту приготування

Це неймовірно смачно потрібно лише 500 грам яблук і 20 хвилин на приготування: вранці приготувала, а надвечір порожня тарілка (пісочне печиво, якому немає рівних)

Інгредієнти:

Тісто:
борошно 320 г
цукор 80 г
олія 60 мл
яйця 2 шт
сіль щіпку
розпушувач 1 ч. л.
цедра з одного лимона
Начинка

нарізані яблука 500-550 г
цукор 30 г
лимонний сік 1 ст. л.
вершкове масло 20 г
кориця 1 ч. л.
волоські горіхи 40 г
цукрова пудра
Приготування:

Яблука очищаємо від шкірки, забираємо серцевну і нарізаємо невеликими кубиками. Висипаємо яблука на сковорідку, всипаємо цукор, корицю, вливаємо сік лимонний і додаємо вершкове масло.
Готуємо яблука на середньому вогні до м’якого стану.
У готові яблука всипаємо подрібнені горіхи, перемішати.
Приготуємо тісто, в іншу ємність вбиваємо яйця, всипаємо цукор, дрібку солі, збити вінчиком.
Вливаємо олію, всипаємо лимонну цедру, перемішати.
Частками всипаємо борошно з розпушувачем, перемішати та замісити тісто.
Отримане тісто перекладаємо на харчову плівку, загортаємо та відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин
Стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і розкачуємо в прямокутний пласт. У центр викладаємо підготовлену яблучну начинку та завертаємо краї до центру.
Нарізаємо печиво на шматочки шириною приблизно 3 см і переносимо на деко застелене пергаментним папером.
Отримане печиво відправляємо у розігріту духовку до 180 градусів та випікаємо 20 хвилин.
Готовому печиву даємо охолонути, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.

Пісочне печиво з яблуками, корицею і горішками

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі.
 

Все буде Україна