Два інгредієнта, які роблять тісто для чебуреків ідеальним. Начинка в моїх чебуреках теж смачна
За допомогою цього рецепта я готую дуже повітряні, м’які, зовсім не жирні чебуреки з соковитою і ароматною начинкою. Все робиться просто і швидко.
Джерело: https://filizhankakavu.com/dva-inhredienta-yaki-roblyat-tisto-dlya-cheburekiv-idealnym-nachynka-v-moih-cheburekah-tezh-smachna
Все робиться просто і швидко.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
окріп, 1 стакан;
горілка, смалець по 1 ст.л;
борошно, 3 склянки;
сіль, 1 ч.л.
Для приготування начинки необхідно:
фарш будь-який, 500 г;
цибуля, 2 шт;
сіль звичайна або адигейська, 1 ч.л;
лимонний сік, 1 ст.л;
часник, суміш перців, зелень.
Процес приготування
Додамо смалець, горілку і сіль. Замінювати смалець на рослинну олію не раджу!
В окропі розчиняємо горілку і смалець, додаємо сіль. Горілка і жир роблять тісто ніжним і хрустким.
Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто.
Порада: борошна може знадобитися більше або менше, головне – не переборщіть, щоб тісто не стало занадто тугим.
Накриваємо тісто і залишаємо на час.