Два інгредієнта, які роблять тісто для чебуреків ідеальним.  Начинка в моїх чебуреках теж смачна

23 листопада 2025 р. 09:51

За допомогою цього рецепта я готую дуже повітряні, м’які, зовсім не жирні чебуреки з соковитою і ароматною начинкою. Все робиться просто і швидко. Джерело: https://filizhankakavu.com/dva-inhredienta-yaki-roblyat-tisto-dlya-cheburekiv-idealnym-nachynka-v-moih-cheburekah-tezh-smachna

Все робиться просто і швидко.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

окріп, 1 стакан;

горілка, смалець по 1 ст.л;
 борошно, 3 склянки;
сіль, 1 ч.л.
Для приготування  начинки необхідно:

фарш будь-який, 500 г;
цибуля, 2 шт;
сіль звичайна або адигейська, 1 ч.л;
лимонний сік, 1 ст.л;
часник, суміш перців, зелень.
Процес приготування

Додамо смалець, горілку і сіль. Замінювати смалець на рослинну олію не раджу!

В окропі розчиняємо горілку і смалець, додаємо сіль. Горілка і жир роблять тісто ніжним і хрустким.

Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто.

Порада: борошна може знадобитися більше або менше, головне – не переборщіть, щоб тісто не стало занадто тугим.

Накриваємо тісто і залишаємо на час.

Читайте також