Простий у приготуванні, оригінальний та напрочуд смачний варіант фаршированих яєць, який точно оцінять і рідні, і гості. Ніжна грибна начинка з пікантною ноткою горіхів — ідеальне поєднання!
Інгредієнти:
Печериці – 200 г
Цибуля – 150 г
Квашений або солоний огірок – 70 г
Яйця – 10 шт.
Волоські горіхи – 30 г
Майонез – 70 г
Гірчиця – 1 ч. л.
Сухий часник – 1 ч. л.
Сіль – за смаком
Рослинна олія – 30 мл
Мелений чорний перець – за смаком
Мелена паприка – дрібка (для прикраси)
Зелень петрушки – для подачі
Приготування:
Відваріть яйця круто. Остудіть, очистіть і розріжте навпіл.
Подрібніть цибулю і гриби. Обсмажте цибулю на олії до прозорості, додайте печериці, посоліть, поперчіть і тушкуйте близько 10 хвилин.
Вийміть жовтки з білків, подрібніть їх виделкою або натріть на дрібній тертці.
Огірок наріжте дрібним кубиком, додайте до жовтків. Туди ж всипте подрібнені волоські горіхи.
Додайте до начинки обсмажені гриби з цибулею, сухий часник, гірчицю, майонез, трохи солі та перцю. Добре перемішайте
Наповніть половинки яєчних білків приготованою начинкою.
Посипте паприкою та подавайте з гілочкою петрушки.
Цей рецепт неодмінно стане вашим фаворитом серед закусок!