Пропонуємо перевірений рецепт покриття на основі зефіру маршмелоу. Така глазур не тріскається, не обсипається, не містить сирих яєць та швидко сохне. Вона дуже добре фарбується харчовими барвниками.
Глазур з маршмелоу на воді.
Інгредієнти:
- Маршмелоу 200 гр.;
- Вода 2 ст. л.
-
Спосіб приготування:
- З’єднайте інгредієнти та прогрівайте в мікрохвильовці періодами по 20 секунд.
- Після кожного прогріву ретельно перемішуйте.
- Коли маса стане однорідна та не міститиме грудочок, зупиніться прогрівати.
- Занурте паску в глазур та покрутіть.
- Швидко прикрашайте, поки маса не застигла.
- Така глазур має гарний вигляд та добре тримає прикраси.Наносимо глазур
Глазур з маршмелоу на маслі
Інгредієнти:
- Маршмелоу 100 гр.;
- Вершкове масло 1 ст. л.;
- Цукрова пудра 100 гр.;
- Сік лимона 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- В мисці з’єднайте масло, маршмелоу та лимонний сік.
- Поставте на водяну баню та розтоплюйте масу на середньому вогні постійно мішаючи.
- Коли суміш стане однорідна, додайте цукрову пудру за смаком.
- Занурте паску в глазур та покрутіть.
- Швидко прикрашайте, поки маса не застила.
-
Смачного та веселих свят!