Головна закуска до новорічного столу. Сирний рулет, який просто тане в роті
До Новорічного столу, для різноманітності, можна приготувати приголомшливу сирну закуску. Гості будуть вражені неймовірним смаком цієї страви. А головне, готувати рулет просто та швидко.
Складові:
Курячі яйця 3 шт.;
Жирна сметана 3 ст. л.;
Сир голландський 300 гр.;
Морква 1 шт.;
Морська сіль 0,5 ч. л.;
Для начинки:
Плавлені сирки 3 шт.;
Крабові палички 240 гр.;
Зубки часнику 2 шт.;
Зелень кропу 0,5 пуч.;
Сметана 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Збийте курячі яйця з сіллю.
Додайте моркву та сир, потерті на тертці з дрібними отворами, жирну сметану й перемішайте до однорідності.
Застеліть пергаментом форму для випічки, змастіть олію, вилийте в неї підготовлену масу та розрівняйте.
Відправте в попередньо розігріту до 1800С духовку та випікайте на протязі 12 хвилин.
Потім бісквітний пласт перекладіть на пергамент та дайте остигнути.
В глибокій ємності з’єднайте потерті плавлені сирки з крабовими паличками, часником та подрібненим кропом й сметаною.
На охолоджений пласт викладіть начинку, розрівняйте її та загорніть рулетом.
Потім обгорніть його пергаментним папером та приберіть на годину до холодильника.
Дістаньте закуску та наріжте на шматки завтовшки 1-1,5 см.
Приємного апетиту!