Горішки — найулюбленіша випічка з дитинства. Покроковий рецепт приготування
Горішки з вареним згущеним молоком це найулюбленіша випічка з дитинства у багатьох. Готувати їх просто і швидко. Смаколики виходять ароматні, м’які та дуже смачні. Приготуйте та насолоджуйтеся з родиною під час чаювання.
Інгредієнти:
Пшеничне борошно 500-600 гр.;
Курячі яйця 2 шт.;
Сметана 15-20% 2 ст.л.;
Цукор пісок 150 гр.;
Цукор ванільний 150 гр.;
Харчова сода 0,5 ч.л.;
Столовий оцет 1 ч.л.;
Варене згущене молоко 1 банка;
Горіхи будь-які 200 гр.;
Вершкове масло 200 гр.;
Спосіб приготування:
З’єднайте цукор, ваніль та м’яке масло і перетріть.
Додайте яйця, сметану, соду, оцет та ретельно перемішайте.
Просійте борошно, додайте до суміші інгредієнтів та замісіть тісто. Воно повинно буди м’яким, еластичним та не липнути до рук. Загорніть його в харчову плівку та покладіть на пів години в холодильник.
Сформуйте з тіста кульки розміром як виїмки в горішниці. Залиште кульок на 2 випікання, інші поставте в холод.
Змастіть форму олією, покладіть кульки та притисніть форму. Орієнтуйтеся на золотистий колір при випіканні.
Змішайте згущене молоко з горіхами.
Коли горішки охолонуть, начиніть їх отриманою сумішшю.
Найсмачніше у світі печиво готове! Діти будуть в захваті!
Приємного апетиту!