«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Готуємо тірамісу по-новому в стаканах – красиво, швидко, смачно і оригінально!

Готуємо тірамісу по-новому в стаканах – красиво, швидко, смачно і оригінально!

Десерт тірамісу люблять всі. Це італійські ласощі давно захопило весь світ. Готується легко і просто, виходить смачним і красивим! Ми будемо готувати десерт в склянках. Інгредієнти потрібно підготувати заздалегідь: бісквітний корж, сирний сир, морозиво.

Якщо тістечком будете пригощати і дітей, кава можна замінити дитячим шоколадним напоєм або какао на молоці. Для дорослих можна додати в десерт трохи коньяку або рому. Маскарпоне можна замінити сиром, збитим з вершками.

Основні інгредієнти:

Сир маскарпоне – 250 грамів

Ром – 2 столових ложки

Кава – 80 мілілітрів

Порошок какао – 4 столових ложки

Морозиво – 450 грамів

Бісквіт – 1 штука

Як готувати:

Збити маскарпоне з підталим морозивом, відокремити половину і збити з 2 столовими ложками порошку какао.

Вирізати склянкою, в якому планується подавати десерт, 8 гуртків з бісквітного коржа з ​​розрахунку 2 гуртка на склянку. Кожен гурток вмочити в каві на секунду.

На дно склянок викласти по одному бісквітного Коржу, змастити зверху 1.5 столовими ложками білого крему, потім 1.5 столовими ложками коричневого крему, шари повторити.

Джерело

Все буде Україна