«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Я просто посипаю рибу крохмалем, додаю пару яєць і готую справжню “смакоту” на сковорідці

Я просто посипаю рибу крохмалем, додаю пару яєць і готую справжню “смакоту” на сковорідці

Сьогодні я хочу запропонувати один зі своїх улюблених рецептів: соковиті,  рум’яні і дуже смачні котлетки з риби.

Для приготування таких котлет не знадобиться ні м’ясорубка, ні блендер, а весь процес приготування займає мінімальну кількість часу. Приготуйте і переконайтеся в цьому самі!

Інгредієнти:

Риба – минтай або хек (філе) – 400 г
яйце – 1-2 шт.
цибуля – 1 шт.
сметана – 1 ст.л.
крохмаль – 3 ст.л.
сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:

Якщо у вас заморожене філе, то після його розморозки, дайте стекти всій рідини. Це дуже важливий момент!
Цибулю нарізати ДУЖЕ дрібно, щоб встигла прожаритися і не відчувалася в котлетах!
Рибу нарізати кубиками середнього розміру!
Перекладіть рибу і цибулю в миску, вбийте яйце, посоліть, поперчіть за своїм смаком і добре перемішайте.
Далі додайте сметану, крохмаль і ще раз вимішайте масу.
У вас повинна вийти густа маса, що нагадує за консистенцією тісто для оладок.
Обсмажуйте котлетки на розігрітій олії з двох сторін до золотистої скоринки! Смачного!

Джерело

Все буде Україна