Інгредієнти:
Кабачки 2.5кг
Сацебелі 1б (480грам)
180гр.цукру
1ст.л солі
1ст.л чорного меленого перцю(рівна)
1ст.л.сухого базиліку
100гр.олії
80гр.оцту
1велика головка часнику
Перш за все беремо настрій, свої сили і до праці на кухню!
Приготування:
Кабачки, бажано молоді, ріжемо на кілечка до 0,5 см.
Додаємо соус, бажано не замінювати на інший, має бути саме Сацебелі!
Додаємо часник (через часникодавку) і все інше, крім оцту
Ставимо варити. Коли почне кипіти варимо 30хв. Далі додаємо оцет і варимо ще 15хв.
Можете попробувати і додати того, чого вам не буде вистачати за смаком. Але, вважаю, що тут все саме до смаку!
Розкласти у стерилізовані баночки і закрити ключем.
Не утеплювати!
Вихід 6 баночок 0,5л.
Смачного!