Якщо запікати картоплю, то тільки так! Ідеальний часниковий соус робить картопельку ніжною, ароматною і пікантною
Якщо запікати картоплю, то тільки так! Ідеальний часниковий соус робить картопельку ніжною, ароматною і пікантною
Це дуже смачно, спробуй!
За матеріалами – Я Люблю Готовить.
Інгредієнти:
Картопля – 8 шт.
Вершкове масло – 30 гр.
Часник – 3 зубчики.
Кріп – 1 пучок.
Рослинна олія.
Сіль.
Приготування:
Картоплю гарненько миємо й чистимо, робимо хрестоподібний розріз по середині і відварюємо в мундирі до напівготовності, хвилин 10.
Зливаємо воду і охолоджуємо.
Змащуємо кожну картоплину рослинним маслом і викладаємо у форму.
Запікаємо при 180 С протягом 20-25 хвилин.
Кріп дрібно ріжемо.
Видавлюємо часник через прес і додаємо м’яке вершкове масло.
Перемішуємо кріп, часник і вершкове масло.
Картоплю дістаємо з духовки і викладаємо в середину кожної часникове масло.
Смачного! Обов’язково діліться рецептом з друзями!