Кабачки смачніші за м’ясо – господиня з Індії поділилася рецептом
Інгредієнти:
кабачки, 2 шт.;
яйця, 3 шт.;
сіль та перець, ароматні трави, спеції;
сметана жирна, 2 ст.л;
крохмаль кукурудзяний, 1 ст.л;
борошно, 1 склянка;
сир твердий, 250 г;
помідори, 2 шт.;
часник, 1 зуб.
Приготування:
Кабачки дряпаємо вилкою, щоб шкірки при обсмажуванні стала м’якою.
Ріжемо поздовжніми скибочками та ножем також робимо надрізи.
Солимо і перчимо кабачки. Перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин.
Яйця збиваємо з крохмалем, сіллю, перцем, паприкою та базиліком, різними ароматними травами та сметаною.
Кожну скибочку кабачка обмочуємо в борошні, потім в яєчну суміш.
Деко застеляємо пергаментом і змащуємо його олією. Викладаємо кабачки
Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.
Сир та помідори ріжемо кубиком.
Викладаємо на кабачки помідори, потім сир і посипаємо спеціями. Допікаємо до розплавлення сиру.
При подачі посипаємо зеленню, можна додати дрібно різаний часник
Страва виходить дуже смачною, оригінальною, красивою і апетитною. Можна до неї ще додати соус із сметани з часником та зеленню або зробити соус на основі майонезу та гірчиці