«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Кабачки смачніші за  м’ясо – господиня з Індії поділилася рецептом

Дуже святкова, закусочна страва з кабачків, яка виглядає дуже апетитно та смачно. Готується просто, кабачки виходять пікантними, дуже цікавими.

Інгредієнти:

кабачки, 2 шт.;
яйця, 3 шт.;

сіль та перець, ароматні трави, спеції;
сметана жирна, 2 ст.л;
крохмаль кукурудзяний, 1 ст.л;
борошно, 1 склянка;
сир твердий, 250 г;
помідори, 2 шт.;
часник, 1 зуб.
Приготування:

Кабачки дряпаємо вилкою, щоб шкірки при обсмажуванні стала м’якою.
Ріжемо поздовжніми скибочками та ножем також робимо надрізи.

Солимо і перчимо кабачки. Перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин.

Яйця збиваємо з крохмалем, сіллю, перцем, паприкою та базиліком, різними ароматними травами та сметаною.

Кожну скибочку кабачка обмочуємо в борошні, потім в яєчну суміш.
Деко застеляємо пергаментом і змащуємо його олією. Викладаємо кабачки

Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.

Сир та помідори ріжемо кубиком.

Викладаємо на кабачки помідори, потім сир і посипаємо спеціями. Допікаємо до розплавлення сиру.
При подачі посипаємо зеленню, можна додати дрібно різаний часник
Страва виходить дуже смачною, оригінальною, красивою і апетитною. Можна до неї ще додати соус із сметани з часником та зеленню або зробити соус на основі майонезу та гірчиці
 

Все буде Україна