Кабачкова ікра по ГОСТу: готую по три порції за раз, бо зникає вона миттєво і смачніша за магазинну
Пропонуємо три кращих рецепти. Кожен з яких по-особливому смачний
Ікра з кабачків та часнику
Інгредієнти:
Кабачки молоді 4 шт.;
Морква 2 шт.;
Часник 2 зуб.;
Помідори 3 шт.;
Морська сіль;
Рослинна олія.
Спосіб приготування:
Почистьте кабачки від шкірки й насіння та поріжте кубиками.
Почистьте та наріжте дрібно моркву.
Складіть підготовані овочі в сотейник, додайте 250 мл води та тушкуйте на маленькому вогні до м’якості.
Помийте, дрібно наріжте та додайте до овочей помідори.
Також, додайте сіль, олію, перемішайте та ще трішки потушкуйте з відкритою кришкою.
Почистьте та дрібно наріжте часник й додайте в готову ікру.
Кабачкова ікра по ГОСТу
Інгредієнти:
Кабачки будь-які 3 кг.;
Паста з томатів 250 гр.;
Майонез 30% 250 гр.;
Часник 5 зуб.;
Перець гострий 1 шт.;
Морська сіль.
Спосіб приготування:
Почистьте кабачки, відваріть в солоній воді та пропустіть через м’ясорубку.
Додайте пасту, майонез, подрібнений перець й часник, сіль та проваріть 30 хвилин.
Розкладіть по стерильним банкам та закатайте.
Ікра з кабачків та болгарського перцю
Інгредієнти:
Кабачки молоді 4 шт.;
Болгарський червоний перець 2 шт.;
Ріпчаста цибуля 2 шт.;
Помідори 2 шт.;
Рослинна олія 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Помийте та поріжте соломкою кабачки й обсмажте їх в олії.
Очистьте та поріжте соломкою овочі й додайте до кабачків.
Додайте сіль, перець та тушкуйте на маленькому вогні до готовності.