Пропонуємо дуже швидкий рецепт маринованої капусти. Страва виходить ароматна, хрумка та дуже корисна.
Інгредієнти:
Білокачанна капуста 3 кг.;
Морква 3 шт.;
Часник 3 зуб.;
Питна вода 1,5 л.;
Цукор пісок 200 гр.;
Морська сіль 3 ст. л.;
Соняшникова олія 250 гр.;
Харчовий оцет 200 гр.
Спосіб приготування:
Нашаткуйте капусту, моркву натріть на терці з великими отворами, зубки часнику видавіть за допомогою пресу та перемішайте все між собою.
Налийте воду у ємність, додайте сіль, цукор та олію.
Закип’ятіть розчин, додайте харчовий оцет, варіть 3 хвилини та відразу залийте ним подрібнені овочі.
Залиште їх в цьому маринаді на 2 години, інколи мішаючи.
Через наступні пару годин, мариновану капусту розкладіть по стерильним банкам та перенесіть до холодильника.
Приємного апетиту!
Джерело