Коли хочеться пиріжків, а часу на приготування немає, рятує цей простий рецепт: швидко і смачно
Приготування:
Начинка. Для неї відварюю в круту 2 яйця.
А поки вони варяться, в тарілку перекладаю вміст банки сардин і ріжу зелень, тут кріп
Рідину з риби потрібно обов’язково злити, інакше пиріг буде дуже вологим і може розвалитися.
Паралельно займаюся і приготуванням тіста. У миску розбиваю 2 яйця, сиплю по дрібці соди і солі. Ще знадобиться 200 мл кефіру.
Все це разом перемішую.
Потім додаю 4 ст. л. борошна і знову ретельно вимішую.
Яйця зварилися. Розминаю їх одночасно з рибою прямо в тарілці і перемішую все разом.
Начинка готова!
Дно будь-якої форми, можна круглої, змащую олією. У мене форма прямокутна.
Начинка і тісто готові.
Половину тіста виливаю в форму для запікання.
Далі розподіляю начинку другим шаром.
Поверх неї виливаю тісто, що залишилося
Форму відправляю в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Тісто піднімається в духовці дуже швидко
Пиріг-хліб готовий!
Найкраще дати йому трохи охолонути, тоді начинка всередині буде добре триматися, а тісто не вологим.
Ріжу порційними шматочками!
Заміна пиріжкам готова! Смачно зі сметаною!
Смачного!