«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Коли хочеться пиріжків, а часу на приготування немає, рятує цей простий рецепт: швидко і смачно

Спробувала у подруги і тепер і вдома готую цю заміну пиріжкам!

Приготування:

 Начинка. Для неї відварюю в круту 2 яйця.

А поки вони варяться, в тарілку перекладаю вміст банки сардин і ріжу зелень, тут кріп
Рідину з риби потрібно обов’язково злити, інакше  пиріг буде дуже вологим і може розвалитися.

Паралельно займаюся і приготуванням тіста. У миску розбиваю 2 яйця, сиплю по дрібці соди і солі. Ще знадобиться 200 мл кефіру.

Все це разом перемішую.

Потім додаю 4 ст. л. борошна і знову ретельно вимішую.

Яйця зварилися. Розминаю їх одночасно з рибою прямо в тарілці і перемішую все разом.

Начинка готова!

Дно будь-якої форми, можна круглої, змащую олією. У мене форма прямокутна.

Начинка і тісто готові.

Половину тіста виливаю в форму для запікання.

Далі розподіляю начинку другим шаром.

Поверх неї виливаю тісто, що залишилося

Форму відправляю в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Тісто піднімається в духовці дуже швидко

Пиріг-хліб готовий!

Найкраще дати йому трохи охолонути, тоді начинка всередині буде добре триматися, а тісто не вологим.

Ріжу порційними шматочками!

Заміна пиріжкам готова! Смачно зі сметаною!

Смачного!
 

Все буде Україна