Коли вдома є капуста і трохи фаршу – готую смачну страву на перекус для всієї сім’ї – ділюся рецептом
Мій чоловік просто обожнює таку страву (хоча капусту не дуже любить). Ділюся рецептом з Вами.
Спосіб приготування:
З качана капусти вирізаємо качан і відварюємо капусту в киплячій воді. Знімаємо листя
Цибулю і петрушку подрібнюємо в кухонному комбайні і перекладаємо в тарілку до фаршу. Солимо, перчимо, наливаємо воду і добре змішуємо
Викладаємо начинку в листя капусти і звертаємо «книжкою
У невеликій ємності збиваємо яйця з сіллю. У чисту ємність насипаємо борошно
Обвалюємо капустяні листя спочатку в борошні, потім в яйці і викладаємо обсмажуватися на розігріту сковорідку з соняшниковою олією
Інгредієнти:
Капуста білокочана
Яловичий фарш – 300 грам (це кількість фаршу на 12 штук)
Чорний перець і сіль
Вода – 30 грам
Цибуля – 1 штука
Петрушка – пучок
Яйця – 3 штуки
Борошно
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!