Королівський сніданок з кабачків: смачна страва з простих продуктів, в сезон кабачків готую через день і не набридає

22 червня 2025 р. 19:26

Сьогодні ділюся цікавим рецептом з кабачків і яєць. “Королівська яєчня” – так ми її називаємо

Раніше готувала таку страву тільки з томатами, а-ля шакшука, але спробувавши додати туди кабачки, була дуже приємно здивована. Вийшло ще смачніше і “багатіше” на смак.

Для приготування потрібно:

Помідори – 1 кг
Кабачки – 500 г
Ріпчаста цибуля ( середня ) – 2 шт
Яйця – 5 шт
Зелень за смаком
Вершкове масло ( за бажанням ) – 30 г
Сухий базилік – 1 ч. л.
Паприка – 1 ч. л.
Цукор – 1 ч. л.
Сіль перець за смаком
Приготування:
Цибулю наріжемо півкільцями і обсмажити на олії до м’якого стану,
Додамо нарізані томати, які краще буде очистити від шкірки. Тушкуємо під кришкою близько 5 хвилин.
Кабачки нарізаємо середнім кубиком і відправляємо до томатів, перемішуємо і тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин
Вершкове масло додаємо за бажанням, з ним страва здається ніжнішою
Розбиваємо яйця, закриваємо кришкою і готуємо ще 3-4 хвилини.
Готову страву посипаємо зеленню.
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Читайте також