Коржі для «Наполеона» 🥞
Хрусткі та ніжні. З ними торт вийде неперевершеним!
Інгредієнти:
- Вершкове масло (крижане) – 250 г
- Пшеничне борошно – 450 г
- Крижана вода – 150 мл
- Яйце – 1 шт.
- Оцет – 15 мл (1 столова ложка)
- Щіпка солі
ПРИГОТУВАННЯ:
1) Просійте борошно, натріть у нього вершкове масло і розітріть руками до стану крихти.
2) Додайте до води яйце, оцет і сіль, перемішайте, влийте у борошняну крихту і швидко замісіть тісто.
3) Розділіть тісто на 12 частин і скатайте у кульки. Кожну кульку притрусіть борошном, тонко розкачайте у форму кола, перекладіть на пергаментний папір, наколіть виделкою та випікайте при температурі 200 градусів протягом 5 хвилин.