Коржі для «Наполеона» 🥞 Хрусткі та ніжні. З ними торт вийде неперевершеним!

18 грудня 2024 р. 11:08

Коржі для «Наполеона» 🥞 Хрусткі та ніжні. З ними торт вийде неперевершеним!

Коржі для «Наполеона» 🥞  
Хрусткі та ніжні. З ними торт вийде неперевершеним!  

Інгредієнти:  
- Вершкове масло (крижане) – 250 г  
- Пшеничне борошно – 450 г  
- Крижана вода – 150 мл  
- Яйце – 1 шт.  
- Оцет – 15 мл (1 столова ложка)  
- Щіпка солі  

ПРИГОТУВАННЯ:  
1) Просійте борошно, натріть у нього вершкове масло і розітріть руками до стану крихти.  
2) Додайте до води яйце, оцет і сіль, перемішайте, влийте у борошняну крихту і швидко замісіть тісто.  
3) Розділіть тісто на 12 частин і скатайте у кульки. Кожну кульку притрусіть борошном, тонко розкачайте у форму кола, перекладіть на пергаментний папір, наколіть виделкою та випікайте при температурі 200 градусів протягом 5 хвилин.

Читайте також