• котлети«Пташине молоко»: такої ніжності ви ще не куштували

21 вересня 2024 р. 14:43

Ці котлети просто неймовірні, а їхня назва сама говорить сама за себе. Котлети «Пташине молоко» - це найніжніша страва, яку я коли-небудь готувала. Соковиті, ароматні та злегка пікантні. Курячий фарш, приготовлений за цим рецептом, має вершковий смак.

Курячі котлети з сиром

Складові:

500 г курячого фаршу

  • 2-3 скибочки пшеничного хліба
  • 1 цибулина

_

.

2 сирих яйця

2 варені яйця

зелень кропу або петрушки

200 мл молока

1/2 ст. борошна

100 г тертого твердого сиру

20 г вершкового масла

сіль, перець за смаком сода на кінчику ножа

Приготування:

С Хліб потрібно замочити в 100 мл молока, а потім пропустити через мʼясорубку

разом з цибулиною та молоком, у якому

хліб замочували.

  1. Фарш посолити та поперчити й ретельно
    перемішати.
  2. Для начинки потрібно відварити яйця та
    змішати з сиром та вершковим маслом, всі продукти натерти на тертці, а потім
    додати рубану зелень.
  3. Щипни трохи фаршу, надай йому форму
    коржа, в середину якого виклади трохи
    начинки. Краї потрібно защипнути та
    сформувати котлетку.
  4. Для кляру збиваємо яйця зі 100 мл молока, борошном, содою, додати сіль та
    перець.
  5. Мʼясну заготівлю занурити в кляр та обсмажувати на рослинній олії до
    ГОТОВНОСТІ.

Читайте також