«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Кукурудза консервована в качанах на зиму – за смаком, як влітку! Таку заготовку люблять всі!

Кукурудза консервована в качанах! Робимо заготовки! Кукурудза консервована на зиму

Кукурудза консервована на зиму

Вихід: 7 банок по 3 літри.

Кукурудза (бондюель) – 55 шт (у качанах),
Цукор, сіль, оцет, аспірин (ацетилсаліцилова кислота).

На трьох літрову банку йде:

сіль -2 ст л,
цукор – 4 ст л,
оцет 9%-1 ст л,
аспірин –1 т.
Приготування:

Кукурудзу очистити, видалити кінці, добре промити
Відварити протягом однієї години.

Розкласти гарячою у банки, додати сіль, цукор, оцет, і стерилізувати з моменту закипання 50 хвилин.Додати аспірин.

Закатати. Укутати до повного остигання.

Все буде Україна