Квашена капуста по новому! Виходить на смак в рази смачніша від звичайної.

22 жовтня 2020 р. 14:33

Квашена капуста по новому! Виходить на смак в рази смачніша від звичайної.

Квашена капуста — це не від’ємний елемент харчування, особливо в зимовий період. Всі її люблять і готують. Рецептів назбиралася величезна кількість. Але з яблуками, мало хто пробував, і це надзвичайно смачно та корисно. Приготуйте за цим рецептом та відкрийте для себе і родини, нові барви смаку квашеної капусти.

Інгредієнти на 3 літри:

Капуста білокачанна 3 кг.;
Сіль без домішок 3 ст.л.;
Морква 500 гр.;
Яблука 3 шт.

Спосіб приготування:

Помийте та очистьте яблука від насіння.
Очистьте овочі та нашаткуйте. Складіть в каструлю, посоліть та гарно вимісіть руками.
Коли виділиться сік додайте яблука та перемішайте.
Утрамбуйте суміш в банку, залийте кип’яченою водою, яка охолола до +22°, до країв.
Поставте банку в велику миску чи каструлю.
Залиште на 3 дні при кімнатній температурі.
Кожного дня, капусту протикайте дерев’яною  паличкою до дна банки. Так, ми випустимо газ, який утворився в наслідок бродіння.
Закрийте кришкою та ставте в холод.
Смачного!

Джерело

Читайте також