Мариновані опеньки за простим та смачним рецептом. Господині на замітку
Мариновані опеньки за простим та смачним рецептом. Господині на замітку
Опеньки вважаються одними з найсмачніших грибів. Їх смажать, солять, додають до різних страв та консервують. Така закуска виходить неймовірно смачна та буде доречною до будь-якого застілля.
Інгредієнти:
Опеньки;
Вода 4 скл.;
Сіль кам’яна 2 ст. л.;
Цукор пісок 2 ст. л.;
Харчовий оцет 8 ст. л.;
Кислота лимонна 1 дрібка;
Лавровий лист 4 шт.;
Перець чорний горошок 6 шт.
Спосіб приготування:
Відваріть гриби тричі по 15 хвилин, кожного разу промиваючи проточною водою.
З’єднайте воду та спеції, залийте гриби й проваріть 5 хвилин після закипання.
Гриби повинні повністю бути покриті водою.
Розкладіть все по банкам та закатайте.
Смачного!