М’ясний рулет в лаваші з яйцями: просто, швидко і неймовірно смачно, готую до святкового столу і не тільки
Цей рулет відмінно підійде і до звичайної вечері, і до святкового столу. Однаково смачний як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Інгредієнти:
фарш 500 грам ( підійде будь-який, у мене свинно-яловичий)
лаваш тонкий 1 лист
яйце куряче 3 штуки
цибуля ріпчаста 1 штука
часник 2-3 зубчика
сметана 200 грам
сіль, чорний мелений перець і зелень за смаком
Приготування:
Яйця зварити круто, очистити і розрізати вздовж на половинки
Цибулю і часник очистити і подрібнити в блендері або натерти на дрібній терці.
Зелень промити, висушити і дрібно нарізати
У мисці з’єднати фарш, зелень, часник і цибулю.
Ретельно перемішати.
Додати спеції.
Знову ретельно перемішати.
Лаваш змастити сметаною. Близько 2 столових ложок сметани залишаємо, щоб потім змастити рулет зверху
Зверху викладемо м’ясний фарш.Потім половинки яєць.
Акуратно згорнути лаваш в рулет.
Перекладемо м’ясний рулет на деко. Запікаємо в духовці, при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.
Змащуємо рулет залишками сметани і відправляємо ще на 5-10 хвилин в духовку до утворення рум’яної скоринки.
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно