«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Надзвичайно смачний торт “П’яна Вишня” – до кави саме те

Найперше нам потрібно в вечері залити 0,5 л вишень без кісточок, алкоголем (коньяк, горілка, домашнє вино). Якщо хочете смачний торт, бажано до ранку їх не з‘їсти.

Форма 26 d
Склянка 250 гр.
Какао використовувала MAGNETIC
Масло 82,5 %

Для коржів:

5 яєць (великих),
1 скл. цукру,
1 скл. борошна,
2 ст.л. какао,
1ч.л. амонію.
Приготування:
Інгредієнтів розраховано на один корж, потрібно спекти таких два.
Білки збити зі щіпкою солі, додати  цукор збити до стійких піків, ввести жовтки, далі збити. Просіяне борошно з какао і амонієм, акуратно вимішати лопаткою.
Пекти 50 хв.на середньому вогні.
6 ст.л. молока,

1,5 скл. цукру,
50 г какао,
4 яйця,
550 г масла.
Приготування:

Поставити на вогонь молоко, цукор, какао, заварити однорідну суміш, цукор до кінця не розійдеться, готову суміш можна прикрити харчовою плівкою.

М’яке масло збити до пухкого стану, далі по ложці давати охолоджену заварну масу, все разом збити.
Яйця збити до збільшення об’єму, вливати в  крем, все разом гарно збити. В рецепті ідуть сирі яйця. Якщо сумніваєтеся, робіть як я: збивайте яйця на водяній бані.

12 ст.л.крему
З коржів вибрати м’якоть, щоб утворились коробочки, кожну коробочку змастити кремом.
Беремо велику миску, вимішуємо м’якоть з кремом та вишнями, я додаю ще трохи настоянки з вишень щоб було соковито.
Наповнюємо коробочки, з’єднуємо дві разом, так щоб поверхня була гладкою.
Боки вирівнюємо кремом тим що залишився, прикрашаємо за бажанням, або заливаємо шоколадом. І в холодильник, дати настоятися.

Все буде Україна