«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Нарешті знайшла рецепт, як правильно готувати печінку. Вона виходить така смачна, ніжна та соковита. Всі мої подруги вже так готують

Нарешті знайшла рецепт, як правильно готувати печінку. Вона виходить така смачна, ніжна та соковита. Всі мої подруги вже так готують

Вже давно помітила, якщо я неправильно приготую свинячу печінку, то вона вийде сухою, жорсткою, буде гірчити і мати специфічний присмак. Тепер я знайшла ідеальний рецепт, за яким печінка виходить м’якою, ніжною та не гірчить. Вона дуже смачна та ароматна.

Складові:

600 г печінки свинячої;

200 мл молока;

1 велика цибулина;

200 г сметани;

солі та чорний перець в залежності від смаку;

4 ст. ложки борошна.

Приготування:

Спочатку поріжте свинячу печінку на невеличкі шматочки. Складіть в глибокий посуд і промивайте до того часу, поки вся вода не буде прозорою.

Потім посипте печінку однією чайною ложкою соди і нехай постоїть 10 хвилин. Сода допоможе вам приготувати ніжну і м’яку печінку.

Після цього знову промийте її і залийте молоком. Тепер нехай постоїть 20 хвилин.

Через 20 хвилин, обваляйте всі шматочки в борошні.

Потім наріжте цибулину півкільцями і обсмажте на олії до рум’яності. Перекладіть в тарілочку.

На тій же сковорідці тепер посмажте печінку. Посипте її цукром і смажте 10 хвилин на вогні середньої інтенсивності. Цукор додається для того, щоб наші шматочки вийшли ніжними.

Потім відправте до туди в сковорідку цибулю, сметану, посоліть, поперчіть, перемішайте і тушкуйте 5 хвилин.

Всі ці секрети допоможуть вам досягти ідеального результату. Повірте такого ви ще не коштували.

Смачного!

 Ukrainians.Today 

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Все буде Україна