Навчилися готувати “Паризьку казку”! Смакота неймовірна!

27 серпня 2020 р. 23:57

Навчилися готувати “Паризьку казку”! Смакота неймовірна!

Дивовижно смачні ласощі, торт готується з заварного тіста і крему, має чудовий аромат і неповторний смак – він просто тане у роті.

Інгредієнти:
Для тіста:

3 ст. ложки меду;
150 гр цукру;
3 ст. ложки рослинної олії;
180 мл гарячої води;
500 гр борошна
1 ч. ложка соди
Для крему:

250 гр вершкового масла;
600 мл молока;
3 яйця;
1 ст. ложка борошна;
1 склянка цукру;
ванілін;
100 гр лісових горіхів або мигдалю, подрібнити.
Приготування:

Розігріваємо духовку до 180 С.
Перемішуємо мед, цукор, масло і воду і ставимо на вогонь. Коли суміш закипить, знімаємо з вогню і додаємо борошно, змішане з содою. Тісто виходить заварне.
Ділимо його на 6-7 частин, розгортаємо і випікаємо кожен корж до золотистого кольору. Форма може бути як кругла, так і квадратна. Розгортати потрібно тонко, але тісто не рветься.
Яйця розтираємо з цукром, перемішуємо з борошном, розводимо холодним молоком і ставимо на вогонь, безперервно помішуючи, поки маса не загусне.
Знімаємо з вогню, охолоджуємо і додаємо горіхи і ванілін. Коли крем майже охолоне, покласти масло і добре перемішати міксером.
Мазати коржі краще ще теплим кремом. Коли коржі просочаться кремово-горіховою масою, вони просто тануть у роті.
Смачного!

Джерело

Читайте також