Не упустіть сезон! Часникова паста із стрілок – ідеально підходить для м’ясних страв і соусів
Часникова паста із стрілок 🧄 Ідеально підходить для м’ясних страв і соусів
Рецепт приготування:
На 1 кг стрілок
2 ст. ложки солі,
3 ст. л. цукру ,
2 ст. ложки оцту (я додавала винний),
100 мл олії
Стрілки миємо, обсушуємо . Пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері до стану пасти.
Все перемішаємо. Залишаємо на 15 хвилин і розкладаємо по баночках (стерилізованих)
Зберігаємо в холодильнику в районі 3 місяців, в нас з’їдаємо раніше. Можна заморозити порційно і зберігати в морозилці всю зиму.