Ніхто не вірить, що я готую ці котлети без тіста! Прямо у сковороді
Готуються дуже швидко, легко та просто! Такі котлети без тіста вийдуть у всіх! Спробуйте обов’язково і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти:
м’ясний фарш – 350 гр
цибуля – 1 головка
сіль – 7 гр
чорний перець – 3 гр
хліб – 1 батон
яйця – 4 шт
молоко – 250 мл
вершкове масло – 10 гр
Приготування:
Сковорода без ручки діаметром 26 см
Невеликий батон чи багет нарізаємо на скибочки.
Сковороду добре змащуємо вершковим маслом та викладаємо в неї нарізаний багет.
В окрему миску викладаємо фарш, додаємо дрібно нарізану кубиками цибулю, сіль перець і все ретельно перемішуємо.
З отриманого фаршу формуємо невеликі довгасті котлети за формою схожі на шматочки багету.
Кожну котлетку викладаємо на шматочок багету.
У маленькій мисочці змішуємо яйця, сіль та молоко. Отриманою сумішшю заливаємо наші котлети.
Сковороду ставимо в добре розігріту до 180 ° духовку на 20 хвилин.
Через 20 хвилин дістаємо котлети, посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку ще на 10 хвилин.
Наші котлети готові.
Смачного!