Печінка виходить надзвичайно ніжною та соковитою. Її можна готувати на повсякдення або на святковий стіл, де вона стане непоганою прикрасою столу. Родина та гості будуть приголомшені такою стравою.
Складові:
- Сметана 4-5 ст. л.;
- Яйця курячі 3 шт.;
- Пшеничне борошно 4 ст. л.;
- Часник 4 зубчики;
- Куряча печінка 500 гр.;
- Спеції;
- Сіль;
- Олія рослинна.
Спосіб приготування:
- Покладіть в чашу бленд ера та з’єднайте до однорідної маси яйця, сіль, сметану й попущений через прес часник.
- Зачистьте печінку від плівок. Розріжте навпіл не дорізаючи 1 см до краю, розгорніть та легенько відбийте, щоб утворився рівний шматочок.
- Обсипте спеціями, посоліть та залиште просочуватись на декілька хвилин.
- Візьміть печінку, опустіть в кляр та покладіть на пательню в попередньо підігріту олію.
- Обсмажте з обох сторін. Накрийте кришкою та потушіть 5 хвилин.
Подавати можна з будь-яким гарніром та салатом.
Смачного!