Ніжний кавовий десерт з бананом БЕЗ випічки та БЕЗ желатину – дуже смачно, ароматно та поживно, щиро рекомендую

28 квітня 2025 р. 22:42

Часто готую різні десерти без випічки. Особливо дітям подобаються різного виду пудинги, желе

У цьому рецепті пудинговий десерт готую у формі від кексу. Варіант цікавий. Підійде і щодня і можна подати як святкове частування. Наповнювачем можуть бути різні фрукти та ягоди. Прикрасити теж можна на власний розсуд. Виглядає такий десерт дуже гарно! Смак теж чудовий. Рекомендую!

Рецепт:

2 банани

печиво (приблизно 10-12 штук)
500 мл молока
1 пакетик ванільного пудингу (містить загусник)
1 столова ложка розчинної кави
карамельний соус (за бажанням), шоколад (за бажанням)
кокосова стружка
Приготування:

На дно форми покришити кілька печива. На них нарізати кружальцями банани. Зверху на банани викласти печиво

До молока додати порошок ванільного пудингу (з загусником), розігріти та додати розчинну  каву, все добре розмішати та довести до кипіння. Безперервно помішуючи, варити до загустіння, зняти з вогню (Дивитись інструкцію на вашому пакетику з приготування пудингу)

Залити ще теплою молочно-кавовою пудинговою сумішшю інгредієнти у формі, накрити харчовою плівкою, охолодити та прибрати форму в холодильник на 2-3 години для застигання

Готовий, застиглий десерт перевернути на тарілку, можна прикрасити карамеллю та кокосовою стружкоюДесерт готовий! Можна дегустувати
. Або іншими інгредієнтами за бажанням

Читайте також