Олів’є та Шуба, вже давно приїлися і хочеться чогось нового. Пропонуємо рецепт, дуже смачного салата, не тільки для святкового столу, а й для повсякденного споживання. Салат ,,Червона Шапочка,, ніжний та ситний і невдовзі стане фаворитом серед інших страв.
Інгредієнти:
М’ясо куряче 150 гр.;
Солодкий перець 1 шт.;
Ріпчаста цибуля 1 шт.;
Пекінська або савойська капуста 150 гр.;
Курячі яйця 1 шт.;
Горошок консервований 2 ст.л.;
Помідори чері 150 гр.;
Кріп свіжий 1 пучок;
Майонез 125 гр.;
Морська сіль.
Спосіб приготування:
Відваріть, охолодіть та наріжте м’ясо.
Пошинкуйте капусту та наріжте перець, цибулю і яйця маленькими кубиками.
Додайте горошок, сіль і майонез та ретельно перемішайте.
Помідори помийте та поріжте половинками. Дрібно пошинкуйте кріп.
В салатницю перекладіть готову страву та викладіть шар помідорів і присипте кропом.
Салат ,,Червона Шапочка,, готовий.
Приємного апетиту!