Перлова каша на воді ідеально доповнить ваш щоденний раціон. Таку кашу будуть їсти за дві щоки і дорослі, і діти. Єдине, потрібно розрахувати кількість крупи так, щоб з’їсти кашу свіжою відразу, не залишаючи на потім.
Каша за цим рецептом ароматна, ситна, пікантна та надзвичайно смачна.
Здивуйте такою вечерею своїх близьких.
Інгредієнти:
- Крупа перлова 300 г;
- Вода 700 мл;
- Морква 2 шт.;
- Цибуля 2 шт.;
- М’ясо куряче 900 г;
- Морська сіль 1,5 ч. л.;
- Перець чорний мелений за смаком;
- Паприка 0,5 ч. л.;
- Карі 0,3 ч. л.;
- Часник 3 зубки;
- Оливкова олія 8 ст. л.
Спосіб приготування:
- Промийте та залийте крупу водою, залишіть на 2 години постояти.
- За цей час поріжте м’ясо та додайте 1 чайну ложку солі, чорний перець, паприку, карі, вичавлений через прес часник, 4 столові ложки олії. Поставте в холодильник для маринування.
- Обсмажте на рослинній олії моркву та цибулю до м’якого стану.
- У форму для запікання вилийте 3 столові ложки олії, викладіть смажені овочі, перлову крупу (зливши попередньо воду), сіль, перець. Гарно все змішайте.
- Промариноване м’ясо необхідно викласти на крупу та залити 600 мл води.
- Готуйте протягом 6 хвилин у духовці, розігрітій до 190°. Після цього зменште температуру до 100° і готуйте ще 20 хвилин.
На стіл подається разом з овочевим салатом.
Смачного!
Ви любите перлову кашу?
"Поділіться своїм настроєм після прочитання! Яке емодзі найбільше відповідає вашим почуттям зараз?" ❤️, 😠, 😢, 😄 — виберіть те, що резонує з вами!