«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Печінковий торт з морквою та цибулею 🥞🧅🥕ВСІ гості попросять РЕЦЕПТ!

Печінковий торт з морквою та цибулею 🥞🧅🥕ВСІ гості попросять РЕЦЕПТ!

Печінковий торт з морквою та цибулею 🥞🧅🥕ВСІ гості попросять РЕЦЕПТ!

Печінковий торт смачний завдяки поєднанню ніжних млинців із насиченим смаком печінки та соковитої, ароматної начинки з моркви, цибулі та майонезу. Комбінація ніжної текстури млинців, солодкавості овочів і кремовості майонезу створює багатий, гармонійний смак.

Додай свої улюблені овочі, якщо хочеш урізноманітнити рецепт!  

Інгредієнти:  
- 700 г печінки  
- 3 ст. л. борошна  
- 2 цибулини  
- 3 яйця  
- 2 моркви  
- Майонез  
- Олія для смаження  
- Спеції за смаком  

Спосіб приготування:  
1. У блендері збий печінку разом із борошном, яйцями та спеціями.  
2. З отриманої суміші посмаж млинці на сковороді.  
3. В окремій сковороді протушкуй цибулю з тертою морквою до м'якості, дай їм охолонути, а потім перемішай із майонезом.  
4. Змасти кожен печінковий млинець майонезною начинкою та склади їх стопкою, формуючи торт.  

Смачний, простий та ситний перекус готовий!

Все буде Україна