Пісний рецепт – Торт з кремом – Витончений і смачний торт, ніжний і ароматний

09 березня 2025 р. 08:04

Якщо ми досі постимо, навіщо відмовлятися від солодкого? Давайте разом насолоджуватися цим чудовим рецептом…

Інгредієнти для верху:

  • стакан цукру
  • 2 склянки борошна
  • склянка води
  • 3 ложки какао
  • 3 ложки меду
  • столова ложка тертого кокоса
  • 1/2 пакетика розпушувача
  • 2 столові ложки рому
  • цедра лимона

Інгредієнти для крему:

  • пачка маргарину
  • половина баночки меду
  • 6 повних чайних ложок наст
  • 2 чайні ложки теплої води
  • ложка рому
  • карамельна глазур

Як приготувати верх:

Змішуємо міксером всі інгредієнти з категорії «для верху» до отримання м’якого тіста.

Викладемо тісто на невелике деко, застелене папером для випічки. Зверху злегка по всій поверхні додамо вимочений у ромі родзинки.

Поставте в духовку, розігріту до 190 градусів Цельсія, приблизно на 20-25 хвилин. Після цього перевіряємо, чи готове воно чи ні, і залишаємо остигати в піддоні. А поки займемося кремом.

Як приготувати крем:

У мисці ми змішаємо маргарин з невеликою кількістю меду та 2 чайними ложками Несс (додайте Несс за бажанням), доки композиція не придбає кремову текстуру.

Решту розчинимо окремо в 2 чайних ложках теплої води. Увага, інгредієнти будемо далі додавати в крем потроху, як і майонез (не різати, будемо змішувати в тому ж напрямку). Іноді ми додаємо трохи розтопленого у воді, іноді меду у вершки, поки він не матиме приємний гірко-солодкий смак. Останнім інгредієнтом, який тут додають, є ложка рому. Крем готовий!

Тим часом ми також приготуємо глазур, яку робимо згідно з інструкцією на конверті. (змішування вмісту пакетика з 3 чайними ложками холодної води).

Спосіб приготування торта:

Візьмемо остиглий верх і змастимо зверху отриманим кремом, після чого так само продовжуємо з глазур’ю.

Приємного апетиту. Ні в чому собі не відмовляйте!

Читайте також