Інгредієнти для верху:
- стакан цукру
- 2 склянки борошна
- склянка води
- 3 ложки какао
- 3 ложки меду
- столова ложка тертого кокоса
- 1/2 пакетика розпушувача
- 2 столові ложки рому
- цедра лимона
Інгредієнти для крему:
- пачка маргарину
- половина баночки меду
- 6 повних чайних ложок наст
- 2 чайні ложки теплої води
- ложка рому
- карамельна глазур
Як приготувати верх:
Змішуємо міксером всі інгредієнти з категорії «для верху» до отримання м’якого тіста.
Викладемо тісто на невелике деко, застелене папером для випічки. Зверху злегка по всій поверхні додамо вимочений у ромі родзинки.
Поставте в духовку, розігріту до 190 градусів Цельсія, приблизно на 20-25 хвилин. Після цього перевіряємо, чи готове воно чи ні, і залишаємо остигати в піддоні. А поки займемося кремом.
Як приготувати крем:
У мисці ми змішаємо маргарин з невеликою кількістю меду та 2 чайними ложками Несс (додайте Несс за бажанням), доки композиція не придбає кремову текстуру.
Решту розчинимо окремо в 2 чайних ложках теплої води. Увага, інгредієнти будемо далі додавати в крем потроху, як і майонез (не різати, будемо змішувати в тому ж напрямку). Іноді ми додаємо трохи розтопленого у воді, іноді меду у вершки, поки він не матиме приємний гірко-солодкий смак. Останнім інгредієнтом, який тут додають, є ложка рому. Крем готовий!
Тим часом ми також приготуємо глазур, яку робимо згідно з інструкцією на конверті. (змішування вмісту пакетика з 3 чайними ложками холодної води).
Спосіб приготування торта:
Візьмемо остиглий верх і змастимо зверху отриманим кремом, після чого так само продовжуємо з глазур’ю.
Приємного апетиту. Ні в чому собі не відмовляйте!