Пляцок “Гоноровий” – Це БОМБА! Мед, сирник, вишні – 3 шари справжньої насолоди!
Дуже смачно і ситно, а ще він гарно нарізається і тримає форму .
Зберігаючи рецепт не жалійте того лайка поставити під дописом, щоб у вас теж такий файний пляцок вдався 😉 і щоб надалі бачити безкоштовні рецепти! Пекла за перевіреним рецептом Іванни Луць.
135г цукру,
65г меду натурального,
90г масла 82%,
1 велике яйце,
1ч.л соди рівна,
400г борошна .
Рецепт приготування:
Мед ,цукор і масло даємо в каструлю і помішуємо до розчинення цукру. Яйце, соду перемішуємо в мисці і туди вливаємо масу з вогню ,яка 1-2 хв відпочила
Все перемішуємо вінчиком і додаємо поступово борошно ,замішуємо тісто і ділимо його на 4 частини.
Тоненько розкачуємо, наколюємо вилкою і випікаємо при температурі 170°~5-7хв кожен корж.
Сирник:
900г сиру,
180г цукру,
1пач ванільного цукру,
1пач пудингу,
1ст.л крохмалю,
цедра 1 лимона,
4 яйця.
Додатково:
0,5л вишень в своєму соці.
Сир мелемо на найдрібнішій насадці. Додаємо все інше і перебиваємо блендером.
Випікаємо при температурі 160°~40-50хв.
Можна вишні або дати в крем ,або всередину сирника. Пекла і так, і так.
Крем:
400мл молока,
150г цукру,
1пач ванільного пудингу,
3 яйця,
400г масла 82%.
Яйця з цукром перемішуємо вінчиком, додаємо ванільний цукор, молоко ,пудинг, крохмаль і помішуючи варимо до загустіння. Накриваємо плівкою вконтакт і охолоджуємо до кімнатної температури.
М’ягке масло збиваємо і по 1ст.л даємо заварну масу. Збиваємо до пишності
Формуємо пляцок:
Медовий корж – крем (не багато), корж – крем багато і вишні викладаємо хаотично в крем – сирник -багато крему, знову хаотично викладаємо вишні – корж -крем (не багато) -корж.
Зверху даємо невеликий вантаж ,щоб коржі не відшаровувались там де вишні є.
Всім смачного! Кілька годин і можна смакувати