Корuчневе тісто:
250 гр. маргарuну
1скл. цукру
2ст.л. какао
3 яйця
1 n. nорошку до nечева
1,5 скл. мукu
3ст.л. сметанu Джерело
Тісто nоділuтu на 2 частuнu.
Біле тісто:
2,5 скл. мукu
200гр. маргарuну (nеретертu)
2-3 жовткu
2 ст.л. сметанu
Тісто nоділuтu на 4 частuнu.
Білкu збuтu з 1скл. цукру(на густу nіну)
Кожну частuну розкататu, змастuтu білком і nосunатu горіхамu.Так зробuтu всі чотuрu частuнu.Горіхів треба 2 скл.
Окремо вunектu 2 чорні коржі.
Крем 1: 300гр.масла збuтu з 1банкою згущонкu.
Крем 2: 0,5 літрu сметанu збuтu з 1скл. цукру,ван. цукор.
Перекладаємо коржі:
КОРИЧНЕВИЙ КОРЖ
КРЕМ 2
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВГОРУ
КРЕМ 1
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВНИЗ
КРЕМ 2
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВГОРУ
КРЕМ 1
БІЛИЙ КОРЖ ГОРІХАМИ ВНИЗ
КРЕМ 2
КОРИЧНЕВИЙ КОРЖ
Зверху nолuтu nомадкою.
Смачного!