Ну, а якщо Ви раптом не любите кабачки, то з ймовірністю в 99% скажу, що спробувавши їх в такому виконанні, Ви подивитеся на них іншими, закоханими очима!
Такі кабачки я готую тепер і на святковий стіл, без рецепта ще ніхто не пішов. Готувати простіше, ніж оладки. Виглядає така кабачкова страва дуже ефектно. Приготуйте для своїх близьких щось новеньке, здивуєте їх!
Інгредієнти:
500 гр. кабачків
150 гр. борошна
3 яйця.
пучок зелені.
180 гр. помідорів.
2-3 зубчики часнику.
100 гр. сметани або майонезу.
за бажанням 60 гр. сиру, сіль, перець
Приготування:
Кабачки натираю на грубій терці, віджимаю і перекладаю в глибоку миску. У мене кабачки молоденькі, тому шкірку я прибирати не буду. Додаю яйця, сіль, перець.
Дрібно нарізаю зелень, додаю до кабачків і все перемішую. Із зелені можна взяти петрушку, кріп, базилік.
Додаю борошно і перемішую. Консистенція тіста виходить досить густа. Тісто з ледве падає з ложки.Викладаю тісто на змащене олією деко і рівномірно розподіляю по всій площі. Звичайно, якщо у Вас є гарний папір для випічки, то рекомендую ним скористатися. У мене вдома його не було
розмір дека у мене 38 х 33 см.
Готую в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
А поки займуся соусом: до сметани додаю натертий сир, часник і перемішую.
Час минув, кабачковий корж я дістала, він трохи прилип, але нічого страшного. З папером для випічки такого не станеться! Перевірено.
Корж добре тримає форму. Викладаю його на стіл красивою стороною вниз і змащую соусом (трохи соусу залишу), зверху викладаю нарізані на кубики помідори і загортаю в рулет.
Зверху змащую соусом, додам трохи сиру, базилік і красивий рулетик готовий! Соковито, красиво, яскраво і дуже смачно.