Багато кулінарів впевнені: без цих продуктів гарнір не матиме ніжності, гарного кольору та яскравого смаку.
Однак досвідчені господині поділилися ще однією чудовою альтернативою молочно-масляному «дуету»
Про який продукт йдеться
Виявляється, страва вийде набагато більш апетитною,якщо змішати розім’яту картоплю з жирними вершками(15% або 33%).
У цьому випадку смак гарніру стане яскравішим і цікавішим, а консистенція – більш вдалою.
Так, страва вийде неймовірно ніжною. І ця властивість зберігатиметься досить довго.
Інші варіанти
Молоко та масло можна замінити сметаною.
Щоправда, цим кисломолочним продуктом можна замінити лише молоко.
Додати вершкове масло все одно потрібно для аромату