Проcтий новоpічний сaлат “білoчка”. Рoбиться за декілька xвилин

31 грудня 2024 р. 17:47

Це один із найпростіших салатів, який лише можна придумати

Салат “Білочка”, або як його ще іноді називають “єврейський”, також часто використовують як

закуску і мастять на тости, крекери, ароматні булочки, начиняють ним хрумкі кошики, але

також подають і самостійно.

Способів приготування салату є два — з плавленим сиром і твердим.

Інгредієнти:

3 відварені яйця
100 г твердого сиру (або 3 плавлені сирки)3 зубчики часнику
100 г майонезу

2 щіпки солі
мелений перець за смаком

Приготування:

1. На середню або велику тертку натріть сир. Перед тим, як це робити, сир треба добре охолодити.

2. На дрібну тертку натріть часник. Якщо є часникодавка – скористайтеся нею.

3. Відваріть яйця, очистіть і також натріть на тертку.

4. Змішайте всі інгредієнти в мисці з майонезом, посоліть, поперчіть до смаку і перемішайте.

Салат готовий. Перед подаванням посипте його зверху твердим сиром або прикрасьте нарізаним яйцем.

Читайте також