Простий і вишуканий водночас пляцок “Копійчаний” – готується із продуктів, які зазвичай можна знайти у холодильнику
Простий і вишуканий водночас! Пляцок “КОПІЙЧАНИЙ”.
Пляцок готується із продуктів, які зазвичай можна знайти у холодильнику. Не потребує багато витрат, але виходить багатим на вид і смак. Готуйте на здоров’я!
яйце – 1 шт.
цукор – 200 г.
молоко – 100 мл.
масло – 100 г.
сметана – 50 г.
амоній – 7 г. (1 ч. л.)
борошно – 500-550 г.
Крем:
молоко – 600 мл.
цукор – 250 г.
яйце – 1 шт.
борошно – 2 ст. л.
крохмаль – 3 ст. л.
масло – 200 г.
Додатково:
кокосова стружка – 100 г.
мак – 50 г.
сироп – 100 мл.
Полуничний сироп
Хай Вам все вдається!