Просто неймовірні пухкі булочки: цей рецепт перевірений роками! Зберігайте!

10 липня 2025 р. 22:06

Привіт, господиньки. Зранку побачила гарний рецепт булочок у Світлани Зиміної-Тринчій і вирішила спекти, трохи змінила. Дякую їй за рецептик.

Опара:

150 мл.теплої води
1 ч.л.цукру
50 грам пресованих дріжджів
Залишити в теплому місці на 20 хв

Тісто:

250-300 мл.молока
100 грам цукру
дрібка солі
650-700 грам борошна
125 грам масла,або розтопленої маргарини
2 яйця+одне яйце для змащуванняUkrainian

Замісити м’яке, еластичне тісто, дати підійти, приблизно 1 годину.

Виробляти булочки як вам подобається

Начинка, будь яка,в мене мак+ кокосова стружка,сир+ізюм,шоколад(chokofini
Як булочки підійдуть,випікати 35-40 хв.при температурі 180 градусів.
Дівчата, хто любить більш солодке тісто, дайте більше цукру.
 

Читайте також