«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Рецепт хрусткого салату з кабачків! Салат виходить хрустким, незвичайним і неймовірно смачним!

Рецепт хрусткого салату з кабачків! Салат виходить хрустким, незвичайним і неймовірно смачним!

Салат виходить хрустким, незвичайним і неймовірно смачним. У приготуванні він дуже простий. Зате взимку ви зможете насолоджуватися улюбленими овочами!

Продукти, які вам знадобляться:

Півтора кг кабачків;
Один болгарський перець;
Одна велика морквина;
50 г часнику;
Одна ріпчаста цибулина великого розміру;
Одна ст. л. солі;
Дві ст. л. цукру;
50 мл оцту 9%;
80 мл олії соняшникової;
Дві ст. л. пасти томатної;
260 мл кетчупу.
Приступаємо до процесу приготування салату з кабачків
Кабачки найкраще вибирати молоді. Порізати їх на тонкі кружки, товщина яких повинна бути приблизно пів сантиметра.
З цибулини зняти лушпиння і порізати пів колечками. Перець порізати на шматочки.

Морквину очистити і натерти за допомогою спеціальної терки для моркви по-корейськи.

Всі овочі скласти в одну велику каструлю, всипати сіль, цукор, влити олію, додати кетчуп і томатну пасту, яку потрібно розвести склянкою води.

Все перемішати і помістити каструлю на вогонь. Коли маса закипить, зменшити вогонь до мінімального і тушкувати під закритою кришкою півгодини, періодично помішуючи, щоб не пригоріло.

ерез 30 хвилин, додати до овочевої масі часник, влити оцет і тушкувати ще п’ять хвилин.

Салат розкласти по банках, які необхідно простерилізувати перед цим, закрутити кришки, поставити на кришку і укутати чимось теплим.

Як охолоне, перенести на зберігання в прохолодне місце.

Джерело

Все буде Україна